. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

المواقع الداعمة لجامعة بنها

الرسائل العلمية بجامعة بنها

عدد الزيارات: 60

رسائل جامعة بنها:

إسم الباحث إسم البحث
نجوى ابراهيم عبدالخالق الخياط BIOCHEMICAL STUDIES ON SOME ANTIOXIDANT ENZYMES FROM NATURAL SOURCES
تقى فتحى مشعل Evaluation of some natural components for controlling Varroa mites in honey bee colonies
شيماء رشاد توفيق Real-time PCR detection of Phytophthora spp. in some horticultural crops and study of the fungus biodiversity in Egypt
شيماء رشاد توفيق Real-time assays for detection of Phytophthora spp. and identification of an avr3a gene variant
إلهام فكرى عبد الحميد Enhancement of Soya bean (glycine max l.) Plants Growth, Yield and Seed Quality by using Putrescine, Benzyladenine and Yeast Extract
محسن محمد منصور Evaluation of land productivity in some soils of El-Monofia Governorate. M.Sc. Thesis (in work), Fac., of Agric., Benha Univ., Egypt.
محسن محمد منصور Determination of soil productivity potentials: a case study in El-Monofeya Governorate of Egypt using remote sensing and GIS techniques
عبد العزيز السيد عبدالعزيز البربرى Physico-Chemical and Functional Properties of Functional Yoghurt Made With Different Types of Whey Protein Concentrates (Wpc).
هند على عبد الحليم الطويل THE EFFECTIVENESS OF USING GEMINI PROGRAM IN LEARNING THE BASIC MODEL FOR CHILDREN'S CLOTHES AMONG THE STUDENTS OF THE FACULTY OF SPECIFIC EDUCATION
هند على عبد الحليم الطويل فاعلية بيئة تعلم الكترونية قائمة علي التعلم المنتشر في تنمية مهارات التصميم والتطريز لدي طلاب كلية التربية النوعية


الأولى   <  3436 3437 3438 3439 3440 3441 3442 3443 3444 3445 3446 3447 3448 3449 3450  >  الأخيرة




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .