. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

المواقع الداعمة لجامعة بنها

الرسائل العلمية بجامعة بنها

عدد الزيارات: 6

رسائل جامعة بنها:

إسم الباحث إسم البحث
فهيم عزيز الدين محمد شلتوت Impact of some essential oils on the quality aspect and shelf life of meat
فهيم عزيز الدين محمد شلتوت Microbiological evaluation of some frozen and salted fish products in Egyptian markets
فهيم عزيز الدين محمد شلتوت Microbiological evaluation of some heat treated fish products in Egyptian markets
احمد اشرف محمد صلاح الدين الهمشرى electron microscopy and histochemical study of minor salivary glands in cases of recurrent aphthous stomatitis
احمد اشرف محمد صلاح الدين الهمشرى the validity of auditory brainstem acoustic response in detection of vestibular schwannoma
دعاء لطفى محمد ابراهيم البابلى A hybrid approach for improving data classification based on PCA and enhanced ELM
محمد توفيق يونس على حسن How To Achieve The Best Treatment of Tibial Occlusive Disease? Early Experience In Benha University Hospitals
محمد توفيق يونس على حسن Outcome of Pedicled Thoracodorsal Artery Perforator Flap in the Surgical Treatment of Stage II and III Hidradenitis Suppurativa of Axilla
محمود عبد الرحمن خضر Evolution of Fracture Mode in Nano-twinned Fe-1.1C-12.5Mn Steel
جيهان عبد الرحمن أحمد حمدي Nonlinear Finite Element Analysis of Insulated FRP-Strengthened Reinforced Concrete Columns Subjected to Fire


الأولى   <  3346 3347 3348 3349 3350 3351 3352 3353 3354 3355 3356 3357 3358 3359 3360  >  الأخيرة




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .