. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

المواقع الداعمة لجامعة بنها

الرسائل العلمية بجامعة بنها

عدد الزيارات: 65

رسائل جامعة بنها:

إسم الباحث إسم البحث
عيد على ذكى شقير Biological evaluation of some Seeds infested with beetles. The 5th international Conference and Exhibition for food industries quality control (food quality) pp.797-815.
عيد على ذكى شقير Effect of freezing and cooking on chemical composition and some biological quality on balady and imported beef. Annals of Agricu.Sci.Moshtoha, Vol.42 (1):pp91-102.
عيد على ذكى شقير The quality of prepared sausages of spent laying hens. 8th Scientific Conference of Home Economics 21-22 April, pp 227-245.
عيد على ذكى شقير Effect of bon marrow with or without supplementation by selenium and vitamin E on serum male sex hormone and lipid fraction by using experimental animals. 8th Conference of Home Economics. 21-22 April, pp 95-111.
عيد على ذكى شقير Effect of Strawberry as Oxalate Source on Calcium Absorption in Experimental rats
ايمان بدوى محمد محرم دارسات بيولوجية على مضادات الأكسدة فى قشور البطاطس: دارسة تطبيقية
ايناس سعيد محمد بدر ﺗﻘﻴﻴﻢ ﺍﳉﻮﺩﺓ ﺍﻹﻧﺘﺎﺟﻴﺔ ﻭﺍﻟﺘﺴﻮﻳﻖ ﻟﻠﻤﺸﺮﻭﻋﺎﺕ ﺍﻟﺼﻐﲑﺓ ﺍﳌﻘﺪﻣﺔ ﻟﻠﻤﺮﺃﺓ ﺍﳌﻌﻴﻠﺔ ﻭﻋﻼﻗﺎﺗﻬﺎ ﺑﺈﺩﺍﺭﺓ ﺩﺧﻞ ﺍﻷﺳﺮﺓ
ايناس سعيد محمد بدر ﺃﺛﺮ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﺍﳌﻄﺒﺦ ﻋﻠﻰ ﻛﻤﻴﺔ ﺍﻟﻮﻗﺖ ﻭﺍﳉﻬﺪ ﺍﳌﺴﺘﻨﻔﺬ ﰲ ﺃﺩﺍء ﺑﻌﺾ ﺍﻷﻋﻤﺎﻝ ﺍﳌﻨﺰﻟﻴﺔ )ﺩﺭﺍﺳﺔ ﲡﺮﻳﺒﻴﺔ
غادة محمود محمود البسيونى التقييم البيولوجى للفئران المصابة بالسكرى والتى تغذت على خبز مصنع من قشر الموز
غادة محمود محمود البسيونى تأثير الزعفران كمضاد للسرطان والنموز المكيروبي


الأولى   <  3241 3242 3243 3244 3245 3246 3247 3248 3249 3250 3251 3252 3253 3254 3255  >  الأخيرة




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .