. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

المواقع الداعمة لجامعة بنها

الرسائل العلمية بجامعة بنها

عدد الزيارات: 293

رسائل جامعة بنها:

إسم الباحث إسم البحث
نبيلة محمود عبد العليم Role of acetyl salicylic acid to over come toxicity of phenolic antioxidant (butylated hydroxyl anisole) in albino rat
نبيلة محمود عبد العليم Biochemical ,toxicological and histological studies on albino rats as affected by dietary selenium and vitamine E
نبيلة محمود عبد العليم Withdrawal effect of codeine and phenobarbitone on the brain and cardiac function enzymes and glucose metabolism in adult albino rats
نبيلة محمود عبد العليم Toxicological interaction of chromium and gentamicine sulphate on kidney functions
علي محمد سليمان الجد purification of C1. Chouvaei and C1. Septicum cultures by using gentamycin in combination with gentian violet.
سيد أحمد عبد العزيزمحروس شامه Evaluation of groundwater in El-Sadat area for different uses
اشرف عواد عبد التواب Characterization of Methicillin Resistance Staphylococcus aureus isolated from chicken and human
اشرف عواد عبد التواب Immunological response of rabbits to different antigenic preparations of E.coli O128 : K67
اشرف عواد عبد التواب Use of ELISA and conventional method for diagnosis of Mycobacteria in cattle
ناصر خميس بركات الجيزاوي RESPONSE OF SOME FABA BEAN ( Vicia faba,L.) VARIETIES TO FOLIAR FERTILIZATION WITH MANGANESE AND IRON.Annals of Agric. Sc., Moshtohor, 41 (4)


الأولى   <  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  >  الأخيرة




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .